------- 09.07.2018

POETICA в огляді новобудов з інфраструктурою для дітей

Житловий квартал POETICA потрапив до огляду новобудов з інфраструктурою для дітей. Огляд був підготований виданням 3м2, до нього увійшло 7 новобудов Києву, що знаходяться у різних районах столиці.

Сьогодні навантаження на соціальну інфраструктуру зростає пропорційно збільшенню кількості нового житла, тому деякі забудовники перш за все прагнуть створити комфортні умови для маленьких жителів і їх батьків, облаштовуючи власні дитячі садочки, школи або розвиваючі центри.

Однією з першочергових переваг житлового кварталу POETICA є не тільки наявність дитячого центру розвитку, що знаходитиметься у стилобаті разом із іншими об'єктами інфраструктури. На даху стилобату облаштують закриту прибудинкову територію з дитячими і спортивними майданчиками, майданчиком для командних видів спорту, а також зони для відпочинку і прогулянок. Це дає гарантії безпеки, бо ніхто з дітей раптово не вискочить на проїжджу частину.

Крім того, на території POETICA будуть облаштовані спеціальні кімнати для молодих мам і немовлят з можливістю їх переповити і нагодувати. А в будинках передбачені приміщення для зберігання дитячих велосипедів та колясок.

Ми пишаємось тим, що POETICA буде комфортним та безпечним місцем для проживання родин з дітлахами різного віку.

Сподобався прочитаний матеріал? Поділіться ним у соцмережах